Při mikrogenerálce státních maturit se objevilo 457 chyb

studentka
Při mikrogenerálkách státních maturit, které probíhaly mezi 6. až 13. dubnem, se objevilo 457 technických problémů, v 77 procentech šlo o nečekaný problém s tiskem. Chyba byla již opravena, řekl v pondělí Ladislav Němec, náměstek ministra školství Josefa Dobeše (VV).

Číst dál...

CCS: Benzin v Praze zdražil o 39 haléřů, podobně stoupla i cena nafty

benzin_cenyV hlavním městě Praze v minulém týdnu zdražil benzin i nafta. Vyplývá to z pondělní statistiky společnosti CCS. Nejprodávanější benzin Natural 95 v Praze zdražil o 39 haléřů, prodává se tak v průměru za 35,51 koruny za litr. V celé ČR jeho cena v uplynulém týdnu v průměru stoupla o 35 haléřů na historické maximum 35,06 koruny za litr.

Číst dál...

Během Velikonoc pojede pražská doprava jako o prázdninách

tramvaj_origZ důvodu sníženého zájmu o MHD v období velikonočních svátků pojede ve čtvrtek 21. dubna a v pátek 22. dubna metro, tramvaje a některé autobusy podle prázdninových jízdních řádů jako v pracovní den. Mediafax o tom v pondělí informovala mluvčí pražského dopravního podniku (DPP) Ilona Vysoudilová.

Číst dál...

Nemocnice Na Homolce v Praze získala certifikát ČLK

nemocnice_operacePražská Nemocnice Na Homolce získala od České lékařské komory (ČLK) certifikát, že má dostatek kvalifikovaného zdravotnického personálu, který se stará o pacienty. Agenturu Mediafax o tom v pondělí za nemocnici informovala Marie Fialová.

Číst dál...

REKLAMA